7 Eylül 2009 Pazartesi

CAN'a özel notlar

Bu yazıda resim yok,ama kayda girsin istedim. Geçtiğimiz Üç hafta içinde Babaannen İngilteredeydi. O yüzden daha sık birlikte olduk. Parklara gittik, market alışverişleri yaptık. Sokaklarda elele yürüdük, Saçların rüzgarda uçusunca kahkahalar attın. Marketin önünden geçerken eğer içeri girmezssek, yere oturdun ve markete girene kadar kalkmadın. Araba altlarında kedi aradık, kuş kovaladık. Yeni tatlar keşfettik.Artık yürümen iyice pekişti.Koridoru koşar adımlarla kat ediyorsun. hem de elinde uzaktan kumandayla. Dengeni kaybettiğinde iki elini yanlara açarak denge sağlamana bayılıyorum.

Isrma işin tam gaz devam ediyor. Geçen gün market arabasını tutan elimi öyle bir ısırdın ki gözümden yaş geldi, parkta da bir kızı ısırmak üzereyken Gamze ablan yakaladı seni.

Katı yiyecekleri artık kolaylıkla yiyorsun, köfteyi eline alıp ısırarak kendin yemeyi tercih ediyorsun mesela. Simite bayılıyorsun.Artık herkesi ismiyle tanıyorsun. Bunu Nazlı Ablana ver dediğimde odada bir kaç kişi de olsa götürüp Nazlı Ablana veriyorsun. Sorulunca uzuvlarını gösterebiliyorsun. Dışardan geldiğimizde ayakabılarının altını ıslak mendille silmeye kalkıyorsun, çünkü dışardan gelince böyle yapıyoruz. Artık masada yemek yerken bize katılıyorsun. Kola yerine sulandıırılmış pekmezi büyük bir zevkle içiyorsun. Müzik duyduğunda oynamaya başlıyorsun ve en önemlisi sevgimize karşılık veriyorsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder