25 Ocak 2009 Pazar

Can ve kitaplar

Can ilk kez hasta oldu. Hepimizi çok üzdü. Hastalığı hain Bronşitcikti. Bu süre zarfında bize gelemedi. O sırada biz de grip olunca görüşme süremiz uzadı. Onu 15 gün göremedik. Hasretine prangalar eskittik )). Ve sonunda bu videonun çekildiği gün onu ziyaret ettik.


Gittiğimiz de uyuyordu ama biz zile öyle bir bastık ki uyandı )). Odasına girdiğimizde bize bir gülümsemesi vardı , ayyyy atladık hemen üstüne. Giderken Alkım Kitabevine uğrayıp ona bir kitap almıştık, Gamze ablasıyla . İlk hayvanlar ansiklopedisi. Aynı zamanda bir yapboz. Kitapta ev , orman, deniz hayvanları çok sevimli bir şekilde aynı çizgi film kahramanları gibi resmedilip tanıtılıyor. Can kitaba o kadar ilgi gösterdi ki, hatta onu yemeye bile kalktı heheheheh.Aşağıdaki video da Can'la kitap maceramız var.

O gün Can'ın kafasını ambale ettik. Öyle bir ambale olduki, uyku saati olmamasına karşın annesinin mememsin de sızdı)). Bir 20 dk sonra tekrar katıldı hengameye. Nazlı ablasıyla Zuhal teyzesi de geldiler , biz o uyurken hemen çaylarımızı içtik. Annesi bize kısır ve börek yapmıştı.
Ne çabuk akşam oldu, zorla ayrıldık senden Caaaaan. Hava öyle bir yağmurlu ve soğuktuki, senin haricinde hiç bir şey bizi evden çıkaramazdı.




1 yorum:

  1. yaaaa ne güzel olmuş çok duygulandım.oturdum ağlıyorum.çok teşekkürler.berfu

    YanıtlaSil